top of page
UD_0457_edited.jpg

Projekt

Projekt

Om oss

Vi har jobbat på små krogar till stora brasserier, på stjärnkrogar samt drivit eget. Vi har även varit med och öppnat krogar och tillsammans har vi över fyrtio års erfarenhet av restaurangbranschen.

Vi brinner för god mat och service. Med fokus på råvaran och hållbarhet vill vi ligga i framkant och utveckla men också bevara svensk matkultur. Utveckling är vår starkaste drivkraft och en ny dag är en ny chans för oss att utvecklas ännu mer. 

09_D8A0165.jpg
52360625993_dd1825251e_o_edited_edited.jpg

​Jessie var en av finalisterna i Årets Kock 2020. Två år senare tog hon revansch och kammade hem den ärofyllda titeln "Årets Kock 2022". Däremellan knep hon en andraplats i Kockarnas Kamp 2021.

 

Jessie blev tilldelad Gastronomiska Akademins Guldmedalj för utomordentliga insatser i svensk matkultur 2023, samt fick pris för "Årets kvinna i besöksnäringen 2023" och "Kockarnas Kock 2023".

Jessie Sommarström

UD_0466_edited.jpg

Gordon har jobbat inom Stockholms krogscen i över 20 år på anrika krogar som Den Gyllene Freden och Sturehof. Idag jobbar han på Alma som han var med​ och öppnade för 6 år sedan, och har sedan dess utvecklat deras matkoncept. Med hög råvarufokus och estetiskt öga har han hittat sin matlagningsstil.

 

Gordon är också en Semifinalist i Årets kock har varit med och coachat Jessie i alla tävlingar. ​

Gordon Grimlund

bottom of page